Selecteer een pagina
restaurant the church arnhem

The Church

Restaurant The Church in Arnhem: Een Hemelse Culinaire Beleving

In het hart van Arnhem bevindt zich een unieke culinaire hotspot: Restaurant The Church. Dit restaurant, gevestigd in een voormalige kerk, biedt een onvergetelijke ervaring die verder gaat dan alleen dineren.

Interieur en Ambiance

Bij binnenkomst in The Church word je meteen betoverd door het prachtige interieur. Het orgel, de zwevende hotelkamers en de monumentale kroonluchter vormen een harmonieus geheel met moderne interieurelementen, glas-in-loodramen en street art muurschilderingen.

Chef Bart Leussink: Een Fusion van Smaak

Chef Bart Leussink staat aan het roer van de keuken van The Church Arnhem. Zijn culinaire creaties zijn een mix van klassieke Franse technieken met invloeden uit de Japanse en oosterse keuken. Verwacht pure ingrediënten, verrassende smaakcombinaties en een presentatie die een lust is voor het oog.

Een Warm Welkom

De gastvrijheid van Janiek, die vanuit haar hart komt, zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt in het restaurant. Of je nu kiest voor een plekje aan de chef’s table of een van de ronde tafels, je bent verzekerd van een onvergetelijke avond.

Het Menu

Het menu van The Church is divers en innovatief. Je kunt kiezen uit een Chef Experience menu met 6, 9 of 12 gerechten. De gerechten zijn klein maar vol van smaak en worden snel achter elkaar geserveerd. Vis en schaaldieren staan centraal, en als er vlees wordt gebruikt, wordt dit vaak gecombineerd met frisse kruiden of in zuur ingelegde groenten.

Private Dining: Een Exclusieve Beleving

Voor wie op zoek is naar een intieme en exclusieve eetervaring, biedt The Church de mogelijkheid voor private dining. In een historische ruimte van de voormalige kerk kun je met je eigen gezelschap genieten van een speciaal samengesteld menu. Terwijl je dineert, heb je uitzicht op de kerk en zie je hoe de gerechten voor je ogen worden bereid. Deze unieke culinaire ervaring is beschikbaar voor maximaal 6 personen tegen een all-in prijs van €200 per persoon.

Champagne Brunch: Vier de Zondag in Stijl

Elke zondag transformeert The Church in een brunchparadijs. De champagne brunch bestaat uit zes kleine gerechten, variërend van brunchklassiekers tot favorieten van The Church. Onder leiding van chef Bart wordt elke week een verrassende combinatie van gerechten geserveerd. En natuurlijk is een glas champagne inbegrepen om te proosten op de zondag. De kosten voor deze luxe brunch bedragen €49,50 per persoon.

Overnachten in Stijl

Naast het restaurant biedt The Church ook een hotel waar je kunt overnachten. De zwevende hotelkamers bieden een unieke ervaring en zijn de perfecte afsluiting van een avond dineren in het restaurant.

Conclusie

Restaurant The Church in Arnhem is meer dan alleen een eetgelegenheid; het is een beleving op zich. Of je nu kiest voor een diner, private dining of de champagne brunch, je bent verzekerd van een culinair avontuur in een unieke setting. Reserveer je tafel bij The Church Arnhem en ervaar het zelf.