Selecteer een pagina
the church hotel arnhem

The Church hotel

Slapen in een Historische Kerk: Boutique Hotel The Church in Arnhem

Stel je voor: wakker worden in een historisch gebouw met een rijke geschiedenis, midden in het hart van Arnhem. Dat is precies wat Boutique Hotel The Church je biedt. Gevestigd in de voormalige Lutherse kerk, biedt dit unieke hotel een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Unieke Kamers met een Verhaal

Het hotel beschikt over 14 prachtige kamers, elk met een eigen karakter en design. Wat ze bijzonder maakt, zijn de 8 zwevende kamers die zich midden in de kerk bevinden. Deze kamers bieden een panoramisch uitzicht op het restaurant en de indrukwekkende hemelgewelven van de kerk. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer intieme ervaring, zijn er zes ‘Chambre d’Hotel’ kamers in de voormalige kosterswoning, die direct verbonden is met het kerkgebouw.

Een Culinaire Beleving

Naast de unieke slaapervaring, biedt The Church ook een fine dining restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten in een sfeervolle setting. Het is de perfecte plek om je dag af te sluiten of te beginnen met een culinaire traktatie.

Speciale Arrangementen voor een Compleet Verblijf

Of je nu op zoek bent naar een romantisch weekendje weg of gewoon wilt ontspannen, The Church heeft verschillende arrangementen om je verblijf speciaal te maken. Van het ‘Romantische Arrangement’ tot ‘Dine, Relax and Layback’, er is voor elk wat wils. En als je iets specifieks in gedachten hebt, staat het team van The Church klaar om een arrangement op maat voor je te creëren.

Conclusie

Boutique Hotel The Church in Arnhem biedt niet alleen een unieke kans om te slapen in een historische kerk, maar zorgt ook voor een totale beleving met zijn geweldige restaurant en speciale arrangementen. Het is een must-visit voor iedereen die op zoek is naar iets anders dan een gewoon hotel.