Selecteer een pagina
Zenith Apeldoorn

Zenith

Restaurant Zenith in Apeldoorn: Een Culinaire Beleving

In het hart van Apeldoorn, omringd door de prachtige natuur van de Veluwe, bevindt zich een culinair juweeltje: Restaurant Zenith. Dit restaurant, gelegen in een van de mooiste wijken van Apeldoorn, biedt een unieke fine dining ervaring waarbij respect voor de natuur en liefde voor gastronomie centraal staan.

Het Menu

Restaurant Zenith staat bekend om zijn frisse en eigentijdse kookstijl. De gerechten zijn niet alleen visueel verbluffend, maar ook de smaken en cuissons zijn altijd perfect. Een voorbeeld van hun culinaire kunst is het gerecht met holsteinrund, oester, belper knolle en gin, een combinatie die je smaakpapillen zeker zal verrassen. De keuken maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische producten, die waar mogelijk direct uit de buurt komen en zelfs uit hun eigen moestuin.

De Eigenaren

Achter dit succesvolle restaurant staan chef Joey Stinissen en maître-sommelier Jody de Widt. Beiden hebben een indrukwekkende carrière in diverse Nederlandse topzaken voordat ze eind 2020 besloten om samen Restaurant Zenith te starten. Hun passie voor de gastronomie en hun toewijding aan kwaliteit zijn duidelijk zichtbaar in elk aspect van het restaurant, van het menu tot de service.

Filosofie

De filosofie van Restaurant Zenith is diep geworteld in respect voor de natuur en het bieden van een eerlijke eetervaring. Ze streven ernaar om zoveel mogelijk biologisch verantwoord te zijn en gebruiken alleen de meest pure en eerlijke producten. Het vlees en de vis zijn altijd traceerbaar, en ze werken bewust niet met jonge dieren zoals kalf en lam. Deze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid is wat Restaurant Zenith onderscheidt en zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Voor degenen die op zoek zijn naar een unieke culinaire ervaring in Apeldoorn, is Restaurant Zenith een must-visit. Met zijn combinatie van innovatieve gerechten, een warme en gastvrije sfeer, en een diep respect voor de natuur, biedt het restaurant een eetervaring die je niet snel zult vergeten.

Openingstijden

Voor degenen die een bezoek willen brengen aan Restaurant Zenith, zijn de openingstijden als volgt:

  • Diner: Donderdag t/m Maandag van 17:00 tot 22:00
  • Lunch: Zondag van 12:00 tot 16:00