Selecteer een pagina
Restaurant Viviamo Woerden

Viviamo

Restaurant Viviamo in Woerden: Een Authentieke Italiaanse Beleving

In de charmante stad Woerden, bekend om zijn historische bezienswaardigheden en levendige sfeer, staat een culinaire parel die wacht om ontdekt te worden: Restaurant Viviamo. Dit Italiaanse restaurant, genesteld in het hart van de stad, biedt een authentieke eetervaring die je rechtstreeks naar de zonnige kusten van Italië brengt.

Een Warme Uitnodiging van Restaurant Viviamo

Ons avontuur bij Restaurant Viviamo begon met een warme uitnodiging om hun uitgebreide Italiaanse menu te verkennen. Bij binnenkomst werden we begroet door het vriendelijke personeel, dat ons meteen thuis deed voelen. De sfeervolle inrichting, gecombineerd met zachte verlichting en Italiaanse muziek op de achtergrond, zette de toon voor een onvergetelijke avond.

Het Menu: Een Culinaire Reis door Italië

Het menu van Restaurant Viviamo is een zorgvuldig samengestelde selectie van traditionele Italiaanse gerechten, elk bereid met verse ingrediënten en een vleugje liefde. We begonnen onze maaltijd met de BRUSCHETTA, een klassiek voorgerecht van knapperig Toscaans brood belegd met verse pomodori, pesto, rode ui en knoflook. Dit werd gevolgd door ARANCINI, heerlijke risottobitterballen die een knapperige buitenkant combineerden met een romige binnenkant.

De VITELLO TONNATO en BATTUTA DI MANZO waren hoogtepunten van de avond, met hun rijke smaken en perfecte textuur. De BURRATA CLASSICO was een droom voor kaasliefhebbers, terwijl de TAGLIATA DI MANZO en RISOTTO AL SPINACI de essentie van Italiaans koken belichaamden.

Maar het was de RAVIOLI DI MARIUSZ die de show stal. Deze huisgemaakte ravioli, gevuld met rundvlees en vergezeld van doperwtjes en kalfsjus, was een explosie van smaken in elke hap. Het was zonder twijfel onze favoriete gerecht van de avond.

Speciale Vermelding: Huisgemaakte Limoncello

Naast hun voortreffelijke gerechten heeft Restaurant Viviamo een speciale traktatie voor liefhebbers van likeur: hun eigen limoncello. Deze citrusachtige likeur, gemaakt volgens een traditioneel Italiaans recept, is de perfecte afsluiter van een heerlijke maaltijd. En het beste deel? Je kunt deze limoncello ook online bestellen via limoncelloindebus.nl.

Conclusie: De Magie van Restaurant Viviamo

Restaurant Viviamo is niet zomaar een eetgelegenheid; het is een plek waar je de rijke tradities en smaken van Italië kunt ervaren zonder je stoel te verlaten. Of je nu een liefhebber bent van Italiaans eten of gewoon op zoek bent naar een plek om te ontspannen en te genieten van heerlijk eten, Restaurant Viviamo in Woerden is de plek voor jou. Elk gerecht vertelt een verhaal, elk ingrediënt heeft een doel, en elke hap neemt je mee op een culinaire reis die je niet snel zult vergeten. Boek je tafel vandaag nog en laat je betoveren door de magie van Restaurant Viviamo.

Openingstijden

Dinsdag: vanaf 15:00u, keuken geopend tot 21:30u
Woensdag:
vanaf 15:00u, keuken geopend tot 21:30u
Donderdag:
vanaf 15:00u, keuken geopend tot 21:30u
Vrijdag:
vanaf 15:00u, keuken geopend tot 21:30u
Zaterdag:
vanaf 15:00u, keuken geopend tot 21:30u
Zondag:
vanaf 15:00u, keuken geopend tot 20:30u