Selecteer een pagina
the peacock bar zwolle

The Peacock Bar

Ontdek de Geheimen van The Peacock Bar in Zwolle

In het hart van Zwolle ligt een verborgen juweel dat wacht om ontdekt te worden: The Peacock Bar. Deze speakeasy cocktailbar biedt een unieke ervaring die je nergens anders in de stad zult vinden. Met zijn geheime ingang, gevestigd in het café The Dublin House, biedt The Peacock Bar een ontsnapping aan de dagelijkse drukte. Om binnen te komen, moeten gasten een Engelse telefooncel betreden en een geheime code invoeren, waarna een wereld van luxe en mysterie zich opent.

Een Luxe Ontsnapping

Bij binnenkomst in The Peacock Bar word je begroet door een sfeer van luxe en comfort. De bar is rijkelijk versierd met veren, goudaccenten, en pluche meubilair, waardoor gasten zich meteen speciaal voelen. Het is een plek waar de zorgen van alledag even vergeten kunnen worden, terwijl je geniet van een heerlijke cocktail in een weelderige omgeving.

Cocktails met een Persoonlijke Touch

Wat The Peacock Bar onderscheidt, is de nadruk op kwaliteit en creativiteit in hun cocktails. Het team, onder leiding van topbartender Andre Montijn, maakt hun siropen en cordials zelf, waardoor elke cocktail een unieke smaakervaring biedt. Naast deze bijzondere drankjes biedt de bar ook een kleine kaart met verfijnde hapjes, perfect om te delen tijdens een gezellige avond uit.

Een Beleving die Blijft Hangen

The Peacock Bar is niet alleen een plek om te drinken, het is een ervaring. Van de mysterieuze ingang tot de uitmuntende service en de unieke cocktails, alles aan deze bar is ontworpen om indruk te maken. Het is de perfecte bestemming voor een avondje uit met vrienden, een romantische date, of zelfs een solo-avontuur.

Bezoek The Peacock Bar

Gelegen in The Dublin House in Zwolle, is The Peacock Bar open van donderdag tot zondag van 17:00 tot 01:00. Deze speakeasy bar is een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een unieke cocktailervaring in Zwolle.