Selecteer een pagina
The Lemon Tree

The Lemon Tree

The Lemon Three

In het hartje van Deventer, vind je restaurant The Lemon Tree.  De prachtige citroenboom, die als eyecatcher in het restaurant staat, is niet te missen. Neem plaats aan Chefs table en volg het kookproces van dichtbij. In de keuken heeft Chef-kok Stan van Lieshout de leiding.

Het restaurant is makkelijk te bereiken. Parkeren doe je in de dichtstbijzijnde parkeergarage of parkeer je auto op één van de parkeerplekken in de buurt. Binnen een paar minuten ben je bij het restaurant, gelegen op de hoek van de straat met citroenboompjes voor de deur. Ook binnen staat een grote citroenboom. Kijk, daar komt de naam The Lemon Tree dus vandaan.

Restaurant The Lemon Tree heeft een keuken met Scandinavische invloeden. Je stapt het restaurant binnen en je bevindt je de hele avond in het culinaire Kopenhagen. Schuif bij Chefs table aan en ervaar hoe de gerechten van dichtbij worden gemaakt. Voor Chefs table is het aan te raden op tijd te reserveren, er zijn namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Een vast menu is er niet, enkel een 4- 6- of 8 (!) gangen verrassingsmenu. Wij kunnen dus niet vertellen wat je te eten krijgt, maar dat het verrassend is, je smaakpapillen laat exploderen en dat gecombineerd met fantastische wijnen, is een ding wat zeker is. De pure smaken van Kopenhagen komen terug in de gerechten. Neem plaats onder de grote citroenboom of bij de chef aan tafel, geniet van al het lekkere eten en laat je letterlijk verrassen.

Restaurant The Lemon Tree is geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 18:00 uur.