Selecteer een pagina
Sizzles at the park

Sizzles at the park

Sizzles at the park

Ben je op zoek naar een ongewone dinerervaring in een restaurant met een gezellige ambiance, dan ben je bij Sizzles at the park in Apeldoorn op de juiste plek.

Ga loungend dineren met op de achtergrond een live DJ (alleen op vrijdagen en zaterdagen). Heb je moeite met kiezen, laat je dan verrassen door hun drie-, vier- of vijfgangenmenu met een bijpassend wijnarrangement. Of geniet van een trendy cocktail aan de bar of in een sfeervol zitje. Bij Sizzles at the park mag je meer dan een avondje uit verwachten.

Ben je slechts een middagje in Apeldoorn? Geniet dan van een heerlijke lunch binnen in het restaurant, aan de bar of op het terras. Ook tijdens de lunchtijden heb je de keuze om je te laten verrassen met hun drie- of viergangenmenu. Liever zelf kiezen? Bekijk de vele smaakvolle, gevarieerde gerechten van hun à la carte-kaart. Denk aan gerechten als Khao Soi, Kabeljauw Tiradito en Beef Chimichurri. Verwacht veel creativiteit en een fantastische presentatie.

Als we naar de reviews kijken, dan zien we genoeg bewijs van unieke ervaringen. Woorden als “smaakexplosies”, “uitstekende gastvrijheid” en “trendy en warme inrichting” zien we terugkomen.

Dus ben je een dagje in Apeldoorn, dan is het zeker waard om deze HotSpot te bezoeken.