Selecteer een pagina
savage interieur

Savage Harderwijk

Restaurant Savage

Savage is een fine dining restaurant in het centrum van Harderwijk. De chefs Patrick Elzinga en Robert Poel bedenken en serveren met hun team de meest creatieve en smaakvolle gerechten waar letterlijk en figuurlijk je mond van openvalt. De naam ‘Savage’ (wild) is zeker herkenbaar in hun gerechten, maar ook in het interieur.

Gelijk bij binnenkomst is de styling van het interieur al verbluffend mooi. Het interieur heeft een kleurrijke, chique, maar zeker ook een unieke uitstraling. Het restaurant is namelijk onderverdeeld in verschillende ‘interieur zones’ waarbij elk gedeelte een totaal andere stijl heeft. De open keuken / bar staat centraal in het midden van het restaurant. Hier is goed over nagedacht want zo kun jij als gast vanuit elk punt van het restaurant naar de keuken kijken en zien hoe de smaakvolle gerechten tot stand komen. Het jonge team is ervaren en gedreven en streeft ernaar jou een perfecte avond te bezorgen. 

Op het menu vind je de keuze tussen een 5- of 6-gangen chefsmenu. Hierbij kun je gaan voor een bijpassend wijnarrangement.  Alle gangen van het menu zijn op de dagen maandag, donderdag en zondag ook als á la cart gerechten te bestellen. Geen zin in een 5 of 6 gangen diner maar wel zin in een oester onder het genot van een heerlijk drankje? Dan is er altijd wel een plekje vrij aan de bar waar je kunt aanschuiven en kunt genieten van de beste wijnen, cocktails, oesters, kaviaar en meer! Op de zondag kan je bij restaurant Savage ook terecht voor een heerlijke lunch!

Als je praat over een echte hotspot, dan zit je bij Savage aan het juiste adres. Laat je verassen door de gezellige sfeer, het chique en unieke interieur en bovenal het heerlijke eten. 

Restaurant Savage is geopend op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18:00 en zondag vanaf 13:00

Aanvullende informatie

Gault Millau: 13,5/20 

Prijsklasse: €€

Adres: Bruggestraat 4 Harderwijk

Parkeren: Houtwal parkeergarage, parkeerterrein Boulevard Harderwijk