Selecteer een pagina
1 Rum Club

Rum Club

Rum Club Utrecht

 Welkom in het paradijs! Trek je slippers aan en zet je zonnebril op, want in de Rum Club waan je je al snel op een paradijselijk strand. Reis mee naar verre en exotische oorden. Rum Club in Utrecht is een tropisch restaurant met cocktailbar. Al bij het betreden van het restaurant word je meteen meegevoerd naar tropische oorden. De aankleding is uniek, gezellig en er hangt een toffe vibe.

De Rum Club is een bar in Utrecht die gespecialiseerd is in rum en andere sterke dranken. Het biedt een scala aan rum soorten, cocktails en andere dranken. Wat dacht je van de Pirate Pornstar Martine Slushie of Sweet and Sassy. De Rum Club staat bekend om zijn rum, maar je kunt er ook heerlijk lunchen of dineren. Poké bowls staan er onder andere op de lunchkaart of kies een lekkere sandwich. Voor het diner heb je de keus uit veggie, fish of meat. Het dessert mag er ook zijn; ga jij voor de Churros? Of een Très Leche Coconut cake met ananas jam en piña colada sorbetijs? Natuurlijk maak je het af met een homemade cocktail.

Naast al dit lekkers biedt de Rum Club een ontspannen sfeer en kun je regelmatig genieten van livemuziek. Het is een populaire plek onder liefhebbers van rum en mensen die op zoek zijn naar een gezellige avond uit.

Dus laat je verrassen door de krachtige smaken uit exotische oorden. Zeker de moeite waard om te bezoeken. Het is aan te raden om van tevoren even te reserveren.

De Rum Club is gelegen aan de Oudegracht a/d/ Werf 111 en alle dagen van de week vanaf 12:00 uur geopend.