Selecteer een pagina
ruby rose utrecht

Ruby Rose

Ruby Rose Utrecht

Ruby Rose in een sfeervolle wijn- en eetbar met een waanzinnig interieur. Wat meteen opvalt zijn de kleurrijke prints en stoffen en een gigantische bar die het midden van de zaak bestiert. Wij zijn al een aantal keer bij Ruby Rose geweest om een hapje en een drankje te doen, en het is er altijd gezellig druk.

Zoals je bij een wijnbar mag verwachten zijn er een groot aantal wijnen waaruit je kunt kiezen. Erg fijn is dat er meer dan 25 verschillende soorten wijnen per glas te bestellen zijn. Daarnaast zijn er nog een groot aantal mooie wijnen per fles te bestellen. Hierbij varieert de prijs tussen de 35 en 90 euro.

Heb je zin in een hapje dan serveert Ruby Rose een scala aan Mediterrane gerechtjes die je samen kunt delen. Denk hierbij aan oesters, kleine pizza’s, pulpo, steak tartaar, risotto en meer. Alle gerechtjes zien er fraai opgemaakt uit en smaken ook nog eens uitstekend!

Een kleine tip van ons, wil je bij Ruby Rose eten reserveer dan! Het is een erg populaire locatie waar het altijd druk is.

Ruby Rose is alle dagen van de week geopend van 12:00 tot laat. Hoe laat ze precies dichtgaan ligt er waarschijnlijk aan hoe gezellig het er is 😉