Selecteer een pagina
Restaurant Loca arnhem

Restaurant Loca

Restaurant Loca Arnhem

Op loopafstand vanaf station Velperpoort in Arnhem, in de gezellige wijk Klarendal is Restaurant Loca gevestigd. Deze culinaire plek staat voor gezelligheid en waar gekookt wordt voorzien van een vleugje Spaans. AL is de basis Frans. Kwaliteit staat bij Loca voorop, maar een gezellige ontspannen sfeer is ook iets waar Restaurant Loca naar streeft.

Het populaire restaurant in het centrum van Arnhem staat bekend om zijn moderne keuken met mediterrane invloeden. Het menu biedt een uitgebreide selectie van gerechten, waaronder vis- en vleesgerechten, vegetarische opties en desserts. De gerechten worden bereid met verse ingredi├źnten en er wordt veel aandacht besteed aan de presentatie van de gerechten. In de keuken wordt er gewerkt met zoveel mogelijk Nederlandse producten: vis uit de Noordzee, vlees van Nederlandse bodem en groentes van de lokale tuinders uit Arnhem.

Naast lekker eten biedt Restaurant Loca ook de mogelijkheid om te genieten van een drankje aan de bar. Het restaurant heeft een uitgebreid selectie van wijnen, bieren en cocktails. De sfeer is informeel en gastvrij. Ben je op zoek naar een culinaire en gezellige avond uit dan zit je bij Restaurant Loca goed. Het restaurant is namelijk erg populaire hotspot bij zowel lokale bewoners als toeristen. Bij mooi weer kun je genieten van je maaltijd of drankje op het terras.

Restaurant Loca is geopend op woensdag en donderdag vanaf 17:00-23:00 en vrijdag t/m zondag vanaf 12:00-23:00 uur. Maandag en dinsdag gesloten.