Selecteer een pagina
Maris Piper Amsterdam

Maris Piper

Restaurant Maris Piper: Een Luxe Culinaire Ervaring in Amsterdam

In het hart van Amsterdam Zuid, gelegen aan de Frans Halsstraat, vind je het eigentijdse en luxe brasserie-restaurant Maris Piper. Dit restaurant staat bekend om zijn hoogwaardige producten, zowel uit Nederland als uit het buitenland. De sfeer in het restaurant is zowel romantisch als informeel, waardoor je je direct op je gemak voelt.

Het Menu

Het menu van Maris Piper is divers en biedt voor ieder wat wils. Of je nu zin hebt in vis, vlees of een vegetarisch gerecht, Maris Piper heeft het allemaal. Een bijzonder kenmerk van het restaurant is de Maris Piper aardappel, een beroemd Brits aardappelras dat speciaal voor het restaurant wordt gekweekt in Medemblik. Daarnaast is er een uitgebreide wijnkaart met meer dan 250 wijnen. In de wijnbar worden 20 verschillende wijnen per glas geschonken, vergezeld van heerlijke bites van het barmenu.

Chef’s Table

Voor een unieke culinaire ervaring kun je plaatsnemen aan de Chef’s Table van Maris Piper. Hier serveren de chefs een wisselend menu met een selectie van de beste gerechten uit de brasserie. Terwijl je geniet van je maaltijd, heb je een direct uitzicht op de open keuken. De Chef’s Table is geopend voor diner op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Openingstijden

Maris Piper verwelkomt haar gasten van zondag tot en met donderdag van 12:00 tot 01:00 en op vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 03:00.

Zakelijke Lunch en Groepen

Ben je op zoek naar een plek voor een zakelijke lunch of diner? Maris Piper is de ideale locatie. Of je nu kiest voor een snelle zakelijke lunch of een uitgebreide culinaire beleving met wijnarrangement, Maris Piper voorziet in al je wensen. Voor grotere groepen biedt het restaurant speciale groepsmenu’s voor zowel lunch als diner. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor private dining en de eerder genoemde Chef’s Table.

Conclusie

Restaurant Maris Piper in Amsterdam is meer dan alleen een plek om te eten. Het is een culinaire ervaring op zich. Of je nu komt voor een intiem diner voor twee, een zakelijke lunch of een avondje uit met vrienden, Maris Piper zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Met zijn uitgebreide menu, luxe ambiance en uitstekende service behoort restaurant Maris Piper tot de must-visit hotspots in Amsterdam.