Selecteer een pagina
little V restaurant

Little V

Little V Den Haag

De verrassende keuken van Vietnam ontdekken, wie wil dat niet? Lekker én verrassend is het zeker. Bij restaurant Little V, in het hart van Den Haag, worden je smaakpapillen op de proef gesteld. Little V staat voor ‘Little Vietnam’ en de V staat voor ‘verrassing’. Geniet van de unieke ambiance en maak kennis met de cultuur van de Zuid-Vietnamese keuken.

Wat dacht je van krokante viskoekjes geserveerd met slablad voor de lunch of kies tijdens het diner voor een eenpansgerecht met gegrilde kipkarbonade of geroosterd buikspek? Uiteraard zijn de gerechten ook in vegetarische variant beschikbaar. Houd je van lekker pittig? Vraag dan naar de huisgemaakte sambal.

Little V staat bekend om zijn Shared Dining, iets wat je steeds meer tegenkomt in restaurants. Shared Dining, samen je eten delen, wordt steeds populairder. Heel handig als je niet kunt kiezen en eigenlijk meerdere gerechten wilt proeven. Bij Shared Dining worden de gerechten geserveerd in het midden van de tafel zodat iedereen iets kan proeven van het eten.

Niet alleen het eten is verrassend bij Little V, ook de uitgebreide kaart met bijzondere drankjes is zeker een aanrader. Huisgemaakte ijsthee, limonades en hippe cocktails zijn  drankjes om eens te proberen. Daarbij worden ze als een feestje geserveerd en in de zomer op het terras, is het helemaal genieten van één van de cocktails, die uiteraard vers zijn gemaakt.

Little V is gevestigd aan het Rabbijn Maarsenplein in Den Haag, bij Chinatown. Er is ook een locatie in Rotterdam. Ben je een dagje op stap in Den Haag of Rotterdam dan is een lunch of diner bij deze hotspot een heel goed idee!