Selecteer een pagina
restaurant lamour toujours-in-den-haag

L’Amour Toujours

Introductie van L’Amour Toujours

In het hart van het Zeeheldenkwartier biedt restaurant L’Amour Toujours een unieke dinerervaring, geïnspireerd door het tijdloze lied van DJ Gigi D’Agostino. Dit restaurant belichaamt een romantische sfeer, waar klassieke Franse cuisine een moderne interpretatie ontmoet.

Ontwerp en Sfeer

De inrichting van restaurant L’Amour Toujours brengt een moderne twist aan de traditionele bistro, met een sfeer die zowel uitnodigend als intiem is. Elke hoek van het restaurant straalt warmte en elegantie uit, perfect voor een romantisch diner of een gezellige lunch.

Het Menu

Met gerechten zoals Tartare de Boeuf, Terrine de Foie Gras ‘1850’, Entrecôte Béarnaise ‘2650’, en Confit de Canard ‘2350’, viert L’Amour Toujours de rijkdom van de Franse keuken. Deze signature gerechten combineren de finesse van klassieke recepten met een hedendaagse flair.

Openingstijden

L’Amour Toujours verwelkomt gasten van dinsdag tot zondag, met variërende openingstijden die flexibiliteit bieden voor zowel lunch als diner. Op dinsdag open van 15:30 tot middernacht, op woensdag tot en met zaterdag van 12:00 uur tot laat in de avond, met zondag als afsluiter van 12:00 tot 23:00 uur. Let op: maandag is het restaurant gesloten.

De Ervaring

Een bezoek aan restaurant L’Amour Toujours staat in het teken van gastvrijheid, voortreffelijke service en culinaire excellentie. Het streven naar perfectie is merkbaar in elk aspect van de ervaring, van de sfeervolle ontvangst tot de zorgvuldig bereide gerechten.

Conclusie 

Wij nodigen je van harte uit om de unieke charme en gastronomische verrassingen van L’Amour Toujours zelf te ervaren. Dit restaurant is een toonbeeld van hoe traditionele Franse gerechten in een modern jasje kunnen worden gestoken, perfect voor elke gelegenheid.