Selecteer een pagina
chef

Hotel Huis van Bewaring

Hotel Huis van Bewaring

Altijd al willen weten hoe dat nu slaapt in een gevangenis? Hotel Huis van Bewaring is een 3-sterren hotel met leuke, oude details van een gevangenis. Gevestigd in een mooi gebouw, met een rijke geschiedenis. Het hotel bevindt zich in het centrum van Almelo met de mogelijkheid om bij het hotel (betaald) te parkeren.

Hotel Huis van Bewaring is een romantisch klein hotel in Almelo en beschikt over 32 kamers allemaal voorzien van een zitgedeelte en gratis wifi. Iedere kamer is anders en heeft een gevangenis thema, zoals de ‘Celblokkamer’ of de ‘Cipierkamer. Dit maakt de belevenis helemaal af. Het hotel heeft een bagageopslag, er is een koffiebar en een gezellige lounge. Iedere ochtend wordt er een lekker ontbijtbuffet aangeboden. In de omgeving zijn er ook tal van activiteiten en gezellige restaurants. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Sint Georgius Kerk (0,6 km) of Stadsboerderij Beeklust (1.7 km). Dit zijn één van de populairste attracties van Almelo.

Omdat het Hotel zich in het Centrum bevindt kun je heerlijk gaan dineren bij Solera. Hier worden pasta’s geserveerd van lokale gerechten. Ook Restaurant Valentino is aan te raden. Maar er zijn natuurlijk nog tal van restaurants in de buurt.

De check- in is vanaf 15:00 ‘s middag en uitchecken kan tot 11:00 uur. Hotel Huis van Bewaring biedt je de mogelijkheid om optimaal te ontspannen en te genieten van de mooie omgeving.