Selecteer een pagina
Dolle Diva Amersfoort

Dolle Diva

Ontdek Dolle Diva – Een Unieke Culinaire Belevenis in Amersfoort

Dolle Diva is meer dan zomaar een nieuw restaurant in de historische binnenstad van Amersfoort. Deze culinaire hotspot combineert invloeden uit alle hoeken van de wereld om een eetervaring te creëren die net zo uitbundig en uniek is als het decor zelf.

Een Wereld Vol Glamour en Allure

Bij binnenkomst in Dolle Diva word je direct overweldigd door de sfeer. Tientallen kroonluchters hangen aan het plafond, terwijl een lichtgevende bar de ruimte in een warm, uitnodigend licht baadt. Felle prints en levendige kleuren vullen de ruimte, creërend een ambiance die zowel extravagant als intiem aanvoelt. Het decor is een triomf van de verbeelding, en zorgt ervoor dat je je in een andere wereld waant.

Een Wereldreis op Je Bord

Dolle Diva hanteert een shared dining concept, waardoor gasten de mogelijkheid hebben om verschillende gerechten te proeven en te delen. Dit zorgt voor een sociale en interactieve eetervaring. Van oesters met verschillende toppings, zoals passievrucht en ponzu, tot een uitgebreide selectie van ‘Rolls & Bites’ zoals de Diva roll en de Spicy tuna roll, de keuken van Dolle Diva is een smaakexplosie. Hoewel het vermeldenswaard is dat niet alle gerechten gedeeld kunnen worden, is er een breed scala aan opties voor iedere smaak en voorkeur.

Ervaring en Bediening

Tijdens ons bezoek aan Dolle Diva merkten we dat, hoewel het restaurant net open was, het personeel nog steeds bezig was om alles soepel te laten verlopen. Ondanks deze kleine hobbels, was het eten heerlijk en de sfeer geweldig.

Prijs

Het is belangrijk om op te merken dat Dolle Diva een vrij hoge prijsklasse hanteert voor de gerechten. Dit weerspiegelt echter de kwaliteit van het eten en de unieke ervaring die het restaurant biedt.

Reserveringen

Als je Dolle Diva zelf wilt ervaren, kun je eenvoudig een reservering maken via hun website. Hier kun je aangeven of je aan een tafel wilt zitten of aan de bar, zodat je je bezoek kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren.

Conclusie

Dolle Diva in Amersfoort is een unieke hotspot die een bezoek meer dan waard is. Met zijn extravagante decor, heerlijke eten en levendige sfeer, biedt het een onvergetelijke culinaire ervaring. Of je nu een fijnproever bent, een liefhebber van het goede leven of gewoon op zoek bent naar een unieke eetervaring, bij Dolle Diva vind je het allemaal.

 

Openingstijden

Maandag: 12:00 – 00:00

Dinsdag: 12:00 – 00:00

Woensdag: 12:00 – 00:00

Donderdag:12:00 – 00:00

Vrijdag: 12:00 – 02:00

Zaterdag: 12:00 – 02:00

Zondag: 12:00 – 23:00