Selecteer een pagina
De zoute kater Den Haag

De zoute Kater

Restaurant De Zoute Kater in Den Haag: Een Culinaire Sensatie

In het hart van Den Haag heeft een nieuw culinair juweeltje zijn deuren geopend: Restaurant De Zoute Kater. Gelegen aan de Zoutmanstraat, heeft dit restaurant in korte tijd een indrukwekkende reputatie opgebouwd, mede dankzij de populariteit op Instagram waar de reserveringen in rap tempo binnenstromen.

Een Droom Wordt Werkelijkheid

Eva Wijma, de drijvende kracht achter De Zoute Kater, heeft een rijke achtergrond in de horeca. Vanaf haar vijftiende was ze al actief in de keuken en haar passie voor koken heeft haar uiteindelijk geleid naar het openen van haar eigen restaurant. Na diverse studies en ervaringen in verschillende Haagse restaurants, besloot Eva haar hart te volgen en haar droom te realiseren.

Frans-Aziatische Keuken

De Zoute Kater in Den Haag biedt een unieke mix van Franse en Aziatische gerechten. Met een beknopte kaart van zeven kleine gerechten en drie desserts, is er voor ieder wat wils. Gerechten zoals ribeye met miso , gepofte knoflook, koffie en kingboleet of coquille met sake, koolrabi, vlierbloesen en amandelzijn slechts enkele van de culinaire hoogstandjes die gasten kunnen verwachten.

Sfeer en Inrichting

Het interieur van het restaurant is met zorg en aandacht samengesteld. Een bijzonder detail is het barblad met een terrazzolook, gemaakt van cement en aquariumgrind, wat een unieke touch geeft aan de ambiance.

Locatie en Bereikbaarheid

De Zoute Kater is strategisch gelegen in het Zeeheldenkwartier, een van de meest levendige wijken van Den Haag. Met de komende autovrije status van de Zoutmanstraat kunnen gasten binnenkort ook genieten van een gevelterras.

Conclusie

Restaurant De Zoute Kater in Den Haag is zonder twijfel een aanwinst voor de Haagse culinaire scene. Met een unieke mix van Franse en Aziatische gerechten, een sfeervolle inrichting en een hartelijke gastvrouw in de vorm van Eva Wijma, is dit restaurant een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere eetervaring in de stad. Of je nu een local bent of een bezoeker, De Zoute Kater belooft een onvergetelijke culinaire reis.

Voor reserveringen en meer informatie kunt u contact opnemen via info@dezoutekater.nl of een bezoek brengen aan De Zoute Kater aan de Zoutmanstraat 53c in Den Haag.