Selecteer een pagina
De watertoren utrecht

De Watertoren

Dineren in de wolken: Restaurant De Watertoren in Utrecht

Bij Restaurant De Watertoren in Utrecht krijgt het woord ‘hoogtepunt’ een geheel nieuwe betekenis. Gevestigd in een oude watertoren, biedt dit restaurant een unieke eetervaring met een adembenemend uitzicht over de stad.

Lokaal en Biologisch

Bij Restaurant De Watertoren streven ze ernaar om zoveel mogelijk met lokale en waar mogelijk biologische producten te koken. Dit past perfect bij de filosofie van het restaurant om de connectie met de omgeving te benadrukken. Van de bodem tot de toren, de ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en afkomstig van lokale en veelal biologische leveranciers.

Het Menu

Het menu van Restaurant De Watertoren is een weerspiegeling van hun filosofie. Ze bieden zowel lunch als diner aan, met een focus op verse, lokale en biologische ingrediënten.

Openingstijden

Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor diner van 17:30 tot 00:00 uur. Voor de lunch kun je er terecht van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 15:30 uur.

Dineren op Hoogte

Het hoogtepunt van De Watertoren is letterlijk het dineren op de 9e en 10e verdieping. Op de 10e verdieping geniet je van een spectaculair uitzicht over de stad Utrecht. Het is een populaire plek, dus vergeet niet om ver van tevoren te reserveren.

Echter, wij vonden het dineren op de 9e verdieping eigenlijk nog leuker. Hier zit je in de keuken van het restaurant en zie je de chefs aan het werk. Het is een unieke ervaring om de bereiding van je maaltijd van zo dichtbij mee te maken.

Conclusie

Restaurant De Watertoren in Utrecht biedt een unieke eetervaring. Of je nu kiest voor het uitzicht op de 10e verdieping of de keukenervaring op de 9e, je bent verzekerd van een avond om nooit te vergeten.