Selecteer een pagina
chef

Aroma

Restaurant Aroma

Op de Veluwe, in het kleine plaatsje Vaassen, vind je Italiaans Restaurant Aroma, een geweldig Fine Dining Restaurant. De Italiaanse passie van eigenaren Pasquale Carfora (chef-kok) en Elisa Leune (gastvrouw) leiden tot verrassende smaakcombinaties, aroma’s en is een avontuur voor al jouw zintuigen. De naam Aroma is dan ook ontstaan door de verschillende zuren, smaken en aroma’s.

Pasquale Carfora, opgegroeid in Italië aan de kust van Sabaudia in de regio Lazio ten zuiden van Rome, had de wens om de authentieke Italiaanse voedselcombinaties en smaken opnieuw te creëren. Hij maakt daarbij gebruik van geselecteerde lokale, seizoensproducten van de Veluwe en producten uit Italië. Zijn missie? Nederland kennis laten maken met de moderne, verfijnde Italiaanse keuken.

Het menu belooft veel, er is keus uit een 5- of 6-gangen menu met bijpassend wijnarrangement. Uiteraard is er ook keus van de à la carte menu. De huisgemaakte extra vergine olijfolie is grotendeels afkomstig van de familieolijfboomgaard. Deze bevindt zich op de berg Jupiter boven de stad Terracina, zo’n honderd kilometer ten zuiden van Rome.

Restaurant Aroma vind je op de Veluwe in het prachtige dorpje Vaassen. In de zomer kun je heerlijk buiten op het terras zitten. Aroma is geopend van donderdag tot en met zondag. Geniet van de ambiance en ervaar een culinaire, Italiaanse reis. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Wil je zeker zijn van een tafel? Dan is reserveren een aanrader!

Leuk om te weten; de creaties van Pasquale zijn beloond met een eervolle vermelding in de Gault & Millau gids.